juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

ehbo cursus

Betaalbare EHBO cursus in de buurt

Door het landehbo cursus

Volgende week ga ik een ehbo cursus volgen bij mij om de hoek, want het is maar 5 minuten fietsen. Toen ik op deze website kwam, kwam ik erachter dat het op heel veel locaties werd aangeboden en daarom is het erg gunstig voor mij. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen door heel Nederland. Deze hoef ik niet zelf te betalen, want dat doet mijn leidinggevende, maar ik mocht wel kiezen bij welk bedrijf ik deze wilde gaan doen. Daarom ben ik toen op zoek gegaan en kwam ik al snel uit bij G4s. Zij hebben verschillende diensten die zij aanbieden tegen scherpe tarieven.

In de buurtehbo cursus

Naast deze ehbo cursus hebben zij namelijk ook een bhv training die erg nuttig kan zijn. Hiervan zijn ook weer verschillende vormen. Deze heb jij namelijk voor teamleiders, maar ook voor reguliere bedrijfshulpverleners. Deze duren allebei een aantal dagen en aan het einde moet jij een examen afleggen, waarna jij een certificaat krijgt. Deze moet jouw leidinggevende of baas vaak kopieren om te kunnen aantonen dat hij zich aan de wettelijke verplichtingen houdt. Het is namelijk zo dat hij er ten alle tijden voor moet zorgen dat iedereen veilig zijn of haar werkzaamheden kan uitvoeren. Ook is het van belang om altijd 1 iemand met zo’n diploma aanwezig te hebben voor wanneer zich een calamiteit voordoet. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje op de website voor meer informatie. Hier kun jij ook alle verschillende locaties vinden waar deze dingen worden aangeboden.