mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Boekhouder Houten

Boekhouder in Houten ingeschakeld

Sinds ik een boekhouder in Houten heb ingeschakeld heb ik veel minder zorgen. Als jij een eigen bedrijf hebt, dan weet jij hoeveel administratie daar bij komt kijken. Om dit allemaal goed op orde te houden gaat veel tijd in zitten. Het is wel heel erg belangrijk om het te doen, want jij wilt ook niet in de problemen komen. De belastingdienst wilt vaak gegevens hebben van de financiële zaken van het bedrijf. Ook het personeel wilt op tijd hun loon binnen hebben, dus de loonadministratie moet ook op orde zijn. Omdat ik tot de conclusie was gekomen dat ik voor deze zaken te weinig tijd had, ben ik op zoek gegaan naar een administratiekantoor.

Boekhouder Houten

Door de Boekhouder in Houten mijn administratie op orde

Van een zakelijke vriend kreeg ik de tip om eens contact op te nemen met: Administratiekantoor P. Jansen. Tijdens een gesprek met een medewerker van dit kantoor heb ik mijn wensen neergelegd. Nu neemt dit bedrijf veel zaken van mij over en kan ik mijn tijd volledig in mijn werk steken. Jij kan bij de boekhouder in Houten terecht voor onder andere:

  • Opzetten van de administratie
  • Ondernemingsplan voor startende zzp’ers
  • Loonadministratie
  • Aangiften omzetbelasting (BTW)
  • Aangiften loonheffing en sociale verzekeringen
  • Jaarrekeningen
  • Begeleiding en bespreking van tussentijdse rapportages