juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Taalreis-Florence-1100x340

Boot vertalingen biedt de ideale oplossing

Bij het bedrijf waar ik werk worden er veel teksten geschreven voor verschillende websites. Eigenlijk worden alle teksten in het Nederlands geschreven, maar op verzoek van klanten kunnen wij vaak wel het een en ander regelen. Deze keer had een klant het verzoek om een website beschikbaar te maken in verschillende talen. De talen die de klant wilde hebben konden wij niet zelf leveren en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bureau dat de teksten voor ons kon vertalen.

Goede tip

logo_website_vertalingenVan een goed vriend van mij had ik de tip gekregen om contact op te nemen met Boot vertalingen. Via het internet ben ik terecht gekomen bij Boot vertalingen. Op de website had ik gelezen dat eigenlijk alle verschillende soorten teksten vertaald konden worden.

Om er zeker van te zijn dat alles goed vertaald zou worden heb ik eerst contact opgenomen om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak heb ik met de vertaler de eisen van de klant doorgenomen, zodat ik zeker weet dat alles goed ging. De vertaler verteld mij dat hij eerder dit soort teksten had vertaald.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2De teksten heb ik uiteindelijk meegegeven met de vertaler, zodat deze op tijd vertaald zouden worden. Toen ik de eerste vertaling binnen had heb ik deze naar de klant gestuurd. De klant gaf aan dat hij tevreden was en daarom hebben wij de teksten geplaatst.

In de toekomst gaan wij als bedrijf vaker gebruik maken van de dienst die is geleverd door Boot vertalingen. De klant was namelijk tevreden en daarom waren wij ook tevreden!