juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

De opleiding receptioniste

Bijna iedere organisatie heeft behoefte aan receptionisten en telefonisten. Zij zijn het eerste aanspreekpunt van het bedrijf. Ook verrichten ze een paar lichte administratieve taken. Ze hebben veel sociaal contact en een divers takenpakket. Houd jij graag het overzicht, en ga je graag met mensen om? Dan zou dit wel eens de Opleiding receptioniste voor jou kunnen zijn!

In zes maanden je diploma

Het traject bestaat uit zes maanden iedere week één les van drie uur. Na zes maanden heb je de nodige vaardigheden en kennis om te beginnen met het werk. De computer is een belangrijk hulpmiddel voor receptionisten en telefonisten. Fabius stelt aan iedere cursist een laptop ter beschikking, en leert je in korte tijd hoe je hier op de meest efficiënte manier mee om kan gaan. Je zal binnen korte tijd inzetbaar zijn en alle kennis en vaardigheden hebben die je nodig hebt om meteen als professional te beginnen.

Snel aan de slag!

Je kan zomaar aan de slag, het diploma is binnen handbereik, zolang je gemotiveerd bent. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Zolang je de Nederlandse taal beheert en graag met mensen omgaat, pas jij goed bij deze studie. Wij zorgen voor de juiste hulp tijdens het traject richting de examens. Wanneer je het diploma op zak hebt zal je de juiste middelen hebben om je kans op de arbeidsmarkt enorm te verhogen. Heb je er zin in? Vraag dan onze brochure aan voor extra informatie, of schrijf je direct in voor de opleiding.