mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

business intelligence tool

Deze business intelligence tool is perfect

business intelligence toolSinds een tijdje maakt mijn onderneming gebruik van een business intelligence tool. Hier had ik tot voor kort nog nooit van gehoord, maar ik ben ongelofelijk blij dat ik deze heb leren kennen. Hierdoor kunnen wij namelijk heel veel dingen effectiever inrichten. Zo gaat het maken van de planning voor mijn medewerkers een stuk sneller. Ook het transport van onze producten gaat een stuk beter. Alles is tegenwoordig bijna geautomatiseerd en dat scheelt ons ook veel geld. Eigenlijk zou ik dit dus kunnen zien als investering  die zich op de lange termijn terug verdiend. Zelf had ik er nooit aan gedacht om dit te gaan gebruiken, maar een medewerkers kwam ermee. Hij had gehoord dat dit ons werk een stuk makkelijk kon gaan maken. Dat is natuurlijk nooit verkeerd, dus toen ben ik direct uit gaan zoeken of dit ook iets voor ons zou zijn.

Het is ongelofelijk prettig werken

business intelligence tool

Voordat wij gebruik gingen maken van deze business intelligence tool, had ik nog een aantal vragen. Daarom heb ik toen eerst een mail gestuurd met daarin alles wat voor mij onduidelijk was. Daarop werd ik ongelofelijk vriendelijk terug gebeld. Deze vrouw heeft er toen voor gezorgd dat ik alles snapte en precies wist wat alles inhield. Mocht jij ook interesse hebben in het gebruiken van dit product, dan moet jij zeker even op de website kijken van Vision BI. Hier vind jij alle informatie die jij nodig hebt om te bepalen of het ook iets voor jou of jouw bedrijf zou zijn.