juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Direct een bedrijfswagen met financial lease

Het is van groot belang dat u als ondernemer mobiel bent om uw klanten te bezoeken. Helaas is het voor startende ondernemers lastig budget vrij te maken voor een grote aanschaf als een auto. Leasen is voor een net beginnende ZZP-er onmogelijk, omdat de maatschappijen jaarcijfers willen zien, voordat zij een overeenkomst aangaan. Bij ons geldt dat niet. Wij helpen graag startende ZZP-ers op weg door een financial lease direct contract aan te bieden zonder jaarcijfers. Het enige dat wij nodig hebben zijn uw naam en Kamer van Koophandel registratienummer.

Keuze uit vele auto’s

Wij maken het u graag gemakkelijk. Dankzij onze samenwerking met meer dan 200 autobedrijven in Nederland zit er altijd wel een auto bij die past bij u en uw onderneming.
Het aanschaffen van een auto gaat eenvoudig:
– Kies via onze website een auto uit.
– Bereken via onze calculator de maandprijs.
– Laat ons weten dat u geïnteresseerd bent.
– Ga akkoord met onze voordelige aanbieding.
– Rijd binnen 24 uur de weg op met uw representatieve bedrijfsauto.

Na aflossing is de auto van u

Het grote pluspunt van deze financieringsvorm is dat u gelijk eigenaar van de auto bent zodra wij de samenwerkingsovereenkomst aangaan. Op onze site vindt u alleen btw auto’s. Hierdoor kunt u de btw direct bij de eerste belastingaangifte terugvorderen. Na het aflossen van het totaalbedrag blijft de bedrijfswagen helemaal van u. Omdat onze autobedrijven alleen jonge occasions en nieuwe auto’s verkopen, kunt u na de aflossing nog jaren vooruit met uw auto.