april 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Tussenverdieping

Een nieuwe tussenverdieping

Het is niet altijd even makkelijk om een goed bedrijf te vinden die ook nog eens te vertrouwen is dat die goed werk aflevert. Gelukkig heb ik een heel fijn bedrijf gevonden die een tussenverdieping  voor mijn magazijn kan maken. Daar was ik heel erg blij mee want ik kwam sinds een tijdje echt wat ruimte te kort. Dat begon ik te merken toen ik een maand geleden een grootte order binnen kreeg. Toen moest ik echt heel erg passen en meten om het allemaal op te kunnen slaan op een veilige en goede manier.  De laatste tijd was mijn bedrijf echt heel erg hard aan het groeien dus het leek mij een goede investering. Zo benutte ik echt alle ruimte, want mijn magazijn is echt heel erg hoog in vergelijking met andere magazijnen die ik ook gezien heb.

Tussenverdieping

Wat een fijn bedrijf

Toen ik het bedrijf vroeg wat zij voor mij konden betekenen op het gebied van een tussenverdieping kreeg ik een uitgebreid antwoord. Zij vertelde mij dat zij allemaal standaard versies hadden maar dat zij ook stellages op maat konden maken. Zij voerde al hen productie zelf uit dus daarom had ik de garantie dat alles van hele hoge kwaliteit was. Dat was heel fijn om te weten. Ooit heb ik iets van een bedrijf gekocht wat binnen een week kapot ging en dat wil ik niet nog eens meemaken. Gelukkig is dit bedrijf wel te vertrouwen en daarom raad ik hen aan iedereen aan die ik ken.

Tussenverdieping