juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

e-learning

Eenvoudig leren wanneer het jou uitkomt

De tijden veranderen snel, regels volgen elkaar in een rap tempo op. Als overheid of werkgever is het bijna niet te doen om je leerlingen of werknemers op de hoogte te houden met boeken of een cursus die je klassikaal geeft. Met e-learning geeft je de mogelijkheid aan iedereen om thuis in zijn eigen tempo een cursus te volgen, ieder moment van de dag kan diegene inloggen en verder gaan met de stof waar hij of zij is gebleven. Dit geeft niet alleen de cursist enorme mogelijkheden maar ook degene die de cursus geeft.

Training

Stel de perfecte cursus samen

Een cursus samenstellen wordt in de meeste gevallen gedaan door een bedrijf die daar gespecialiseerd in is. Splintt.nl is een bedrijf wat er voor kan zorgen dat je een perfecte cursus voor je e-learning programma op het scherm krijgt. Een programma stel je niet zomaar samen, de combinatie van modules let leerstof en de indeling maken een cursus geschikt of niet. De juiste content met de afbeeldingen zorgen ervoor dat cursisten een goed beeld hebben over de mogelijkheden.

Opleiding

Ook voor aparte doelgroepen

Een e-learning cursus kun je samen laten stellen voor aparte groepen, door gebruik te maken van verschillende modules krijgen de leerlingen die module voorgeschoteld waar de stof in is verwerkt. Dit kun je allemaal laten maken door Splintt.nl met een aparte inlog per deelnemer. Je hebt de mogelijkheid om e-learning zo specifiek mogelijk te maken en ook herkenbaar, denk hierbij aan het logo en de kleuren van je bedrijf die zijn verwerkt in het design van de cursus.