april 18, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Geweldig bedrijfsuitje in Utrecht

Wanneer je voor je medewerkers van jouw zaak een leuk bedrijfsuitje Utrecht zoekt, dan moet je deze blog beslist even lezen. Het is namelijk mogelijk om bij Treeker Treks zeer leuke groepsprogramma’s te bestellen en deze samen met je collega’s uit te voeren. Naast de gewone fietsen is het ook mogelijk om deze in een ligmodel te huren. Er zijn dan routes die je kan volgen van 2,5 en de 4 uur. Omdat wij allemaal dagelijks achter een bureau zitten en hierdoor weinig bewegen, leek het voor onze baas een leuk item om meer te gaan bewegen tijdens ons jaarlijkse uitstapje.  

Een super dag

Voordat het eindelijk zover was dat wij aan ons bedrijfsuitje in Utrecht begonnen, had onze baas eerst contact met dit bedrijf gemaakt. Zo had hij samen met onze leidinggevende deze dag samengesteld, samen met één van de medewerkers van Treeker Treks. 

Het was een zeer geslaagde dag en iedereen heeft zich bijzonder vermaakt. Gelukkig speelde het weer ook mee en dat maakte de pret alleen maar beter. Ben je  zoek naar een leuke dag voor je medewerkers, naam dan eens een kijkje op de site van  Treeker Treks en bekijk de mogelijkheden. Ik weet wel zeker dat iedereen dit een bijzonder leuke dag gaat vinden.