juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Gezocht op: vertaalbureau Utrecht

Vorige week hebben wij er een tweede locatie bij. Dit pand is gevestigd in Duitsland en daarom wilde wij ook graag een Duitse site hebben. Een webdesigner hebben wij al, alleen is het wel van belang dat er ook goede content op de website komt. Wij zijn vervolgens op het internet gaan zoeken onder ”vertaalbureau Utrecht” en kwamen terecht bij Muller translations. Een zeer professioneel bedrijf met een uitgebreide dienstverlening.

Wij kwamen niet zomaar terecht bij Muller. Er staan namelijk veel goede recensies over dit bedrijf. Dit geeft een goede indruk van het bedrijf en daarom wilde wij ook graag in gesprek gaan. Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt.

De afspraak

 

 

Bij aankomst was ik zeer te spreken over het bedrijf. Een professioneel bedrijf met veel ervaring in deze branche. Wij hebben vervolgens onze wensen besproken en daar maakte zij een offerte op. De offerte zag er netjes uit en daarom besloot ik direct om het af te nemen.

In totaal hebben wij maar 1,5 week hoeven wachten op de content. De content voldoet aan onze wensen en daarom wil ik mensen ook echt adviseren om bij dit bedrijf langs te gaan. Zij hebben een nette en duidelijke werkwijze! Simpelweg de beste vertaalbureau in Utrecht.