april 18, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

dummybeveiliging

Goede dummybeveiliging wat werkt!

Wist je dat je met dummybeveiliging ook het pand goed kan beschermen tegen inbraak? Voor enkele weken geleden hebben wij helaas te maken gehad met een inbraak bij ons op kantoor. Bijna alle computers waren meegenomen en hier baal ik onwijs van. Je bent genoodzaakt om die dag dicht te zijn en ervoor te zorgen dat er snel  vervanging komt voor het personeel. Hier baal ik nu nog steeds van, maar goed er is niks meer aan te doen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar beveiliging. Ik wilde maar al te graag dit in de toekomst zien te voorkomen, het gaat immers om je gehele hebben en houden die zij meenemen.

dummybeveiliging

Eindelijk heb ik het gevonden

Tijdens mijn zoektocht op het internet had ik het erg snel gevonden. Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van beveiligingzaak.nl. Dit bedrijf heeft diverse middelen in het assortiment wat je kunt gebruiken om jouw onderneming te beschermen. Het handige hiervan is dat je zowel een dummybeveiliging alsmede een echte camera hier kunt bestellen. Dit wordt op de juiste manier ingepakt en zo snel mogelijk bij je bezorgd. Vanaf het moment dat wij deze camera hebben hangen voel ik mij een stuk veiliger. Wel gek eigenlijk als je bedenkt dat het nep is. Nu alleen nog hopen dat onze ongewenste gasten dit niet in de gaten krijgen.

dummybeveiliging