juni 14, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

verkoop bedrijf

Goede hulp bij verkoop van je bedrijf

Heb je eindelijk de knoop doorgehakt en besloten om tot verkoop van je bedrijf over te gaan, haal er een professioneel bij. Iemand die verstand van zaken heeft en jou goed kan helpen. Vaak wordt er niet bij stil gestaan wat er allemaal bij komt kijken als jij jouw zaak in de verkoop wilt doen. Als eerste moet je goede reclame kunnen maken, zodat eventueel gegadigde je kunnen vinden. maar ook de prijs zal een zeer belangrijk punt zijn. Gelukkig kan Noort Advies je hier bijzonder goed mee helpen.  Met ruim 25 jaar ervaring op dit gebied, kunnen zij jou alle ins en outs vertellen.  verkoop bedrijf

Geweldige hulp

Inderdaad hadden wij er niet bij stil gestaan dat er zoveel bij komt kijken bij de verkoop van ons bedrijf. Gelukkig dat Noort Advies ons hiermee heeft geholpen. Zo hebben zij als eerst een analyse gemaakt, hieruit kwam een waardebepaling.  Tevens gaan zij voor je op zoek naar een goede kopers, een zeer belangrijk punt.

Nadat wij besloten hadden om ons bedrijf op een ander locatie voort te zetten, hebben wij er een expert bij alten komen om ons te helpen met het verkopen van ons huidige pand. Een zeer goede stap, want nog geen maand later was er al een nieuwe huurder gevonden.