juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Handige internet marketing bureau in Eindhoven

Weet jij een geschikte internet marketing Eindhoven? Althans, het liefst in deze stad aangezien ik hier woonachtig ben!

Voor een jaar terug hebben wij met veel pijn en moeite een website weten te maken. Hier zijn wij natuurlijk dan ook meer dan trots op! Enige nadeel hiervan is dat er vrijwel geen bezoekers op de website komt. Iets wat wel van belang is om een goede stijging in Google te creëren toch? Nu dat wij hier graag verandering in willen zien, heb ik ervoor gekozen om een extern bedrijf te vinden die mij kan helpen. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Websitepromotor. Dit bedrijf heeft voldoende informatie op het internet waardoor het ook nog eens interessant is om contact mee op te zoeken.

Afspraak staat vast!

Aangezien ik niet nog langer wilde toekijken hoe dat de website aan het kelderen was, heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kon ik de website direct laten zien in  de hoop dat zij hier mee aan de slag kunnen gaan. De kosten welke dit bedrijf hanteert is ook nog eens aan de lage kant. Dit heeft puur te maken met het feit dat zij werken op basis van no cure no pay. Dit houdt in dat ik niet eerder een factuur zal ontvangen als er nog geen resultaat is geboekt! Sinds dat mijn website bij dit bedrijf onder handen wordt genomen stijgt het al in Google!