april 18, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Boekhouder in Arnhem

Ik zocht en vond een boekhouder in Arnhem

Mijn onderneming runnen zonder zorgen

 

Toen ik besloot om zelfstandige te worden, dacht ik vooreerst vooral aan mijn zaak goed laten draaien. Nu zijn we enkele jaren verder en is mijn eenmanszaak veranderd in een onderneming met een vijftigtal werknemers. De administratie werd te veel om erbij te nemen, dus ging ik op zoek naar een boekhouder in Arnhem en kwam terecht bij Den Hartog & Hoogveld. Ze vertelden mij uitgebreid wat ze allemaal konden betekenen voor mij en mijn bedrijf. De eerste indruk was zeer aangenaam en het contact ging zo vlot dat ik snel overging van enkel de jaarlijkse controle en neerlegging van mijn jaarrekening naar meer.

 

logo dhenhMijn boekhouder is meer dan een jaarlijkse controle

 

Stapsgewijs vroeg ik meer en meer aan mijn boekhouder. Uiteindelijk heb ik alles uitbesteed aan Den Hartog & Hoogveld. Zij zorgden voor de contracten van mijn werknemers, uitbetaling van de personeelsleden, reglementering voor pensioengerechtigden, facturen inboeken en uitbetalen, belastingaangiften, notulen van de algemene vergadering, jaarrekening neerleggen en zelfs de kredietaanvraag voor de volgende uitbreiding.

 

In het begin volgde ik nog mee op of alles tijdig gebeurde, maar alles werd ruim op tijd voldaan. Personeelsleden werden op tijd betaald, nodige documenten werden tijdig verzonden, facturen werden goed opgevolgd. En zo ging ik over naar de volledig uitbesteding aan de boekhouder in Arnhem.

 

Ik raad Den Hartog & Hoogveld aan, of je nu enkel je personeelsadministratie wilt laten doen of alles erop en eraan, de service is gewoon super.