april 18, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

binnenreclame

Indrukwekkende binnenreclame

Is het je wel eens opgevallen, de enorme mooie binnenreclame in bepaalde winkels? Vaak is het eigenlijk normaal als je ergens komt en je daar een enorme afbeelding in een winkel ziet hangen. Zelf vind ik dat altijd prachtig, maar heb mij er nooit mee bezig gehouden. Totdat ik zelf op zoek was naar een mooie reclame voor in mijn eigen zaak.  Al snel kwam ik op de website van Lo-go terecht. Hier weten zij als geen ander de mooiste banners te maken. Alles om jouw bedrijf zo opvallend mogelijk te maken.  binnenreclame

Eigen huisstijl

Vanaf het moment dat ik met het bedrijf Lo-go in contact ben gekomen, heb ik zoveel leuke ideeën voorbij zien komen. Niet alleen zeer fraaie binnenreclame, maar ook een tal van andere mogelijkheden. Want, wat te denken van een whiteboard, een vitrine, klikklijsten en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Voor onze showroom hebben wij ook de hulp van Lo-go ingeschakeld. Deze is nu zo mooi geworden, dat ik er elke dag even de tijd ervoor neem om deze te bekijken. Ook de klanten die onze winkel binnen lopen, kijken hun ogen uit. Je kan wel zeggen dat onze missie om meer bekendheid te krijgen, geslaagd is.