juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Sauna korting

Kies nu ook voor een dagje ontspannen met sauna korting

Een dagje wellness met sauna korting kan je een hoop schelen. Zelf heb ik er nooit aan gedacht om de website van het centrum na te kijken. Wanneer ik er weer eens aan toe was dan ging ik gewoon. Nooit bij stil gestaan dat het dus ook goedkoper kan. Deze tip kreeg ik namelijk van mijn zus te horen. Het is nooit verkeerd om op de website te kijken of er toevallig acties actief zijn. Je weet tenslotte maar nooit. Het leek me daarom ook niet verkeerd om deze tip met je te delen.

Baden

Pak ook sauna korting

Aangezien ik zelf ook wel naar de sauna zou willen gaan, zonder het volledige bedrag te betalen, vroeg ik mijn zus waar ze dat had gezien. Ze verwees me naar de website van Thermen. Thermen bevindt zich in Nijmegen en ik moet zeggen dat ze een uitgebreid assortiment hebben. Naast verschillende sauna’s hebben ze ook meerdere baden, massages en beauty mogelijkheden. Het is dus best groot. Wat ik zelf ook mooi vind, is dat Thermen zich in de bossen bevindt en niet midden in de stad. Hierdoor krijg je ook zo’n ontspannen gevoel wanneer je aankomt.

Nijmegen

Vanwege de korting ging ik kijken welke soorten sauna’s ze hadden. Dan had ik een idee wat ik kon verwachten en naar welke ik toe zou gaan. Met zeven verschillende sauna’s en cabines heb je dus aardig wat keus. Elke sauna en cabine heeft zijn eigen temperatuur, waarbij sommige ook opgietingen hebben. Deze temperaturen variëren van 65 graden tot 100 graden. Ideaal want dan kan je zelf een prettige temperatuur uitkiezen. Mijn dagje bij Thermen was me erg goed bevallen. Even niks aan me hoofd en lekker genieten in de sauna. Natuurlijk met de sauna korting, waardoor ik nog een drankje heb gedaan. Al met al een geslaagde dag dus.