september 29, 2022

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Beton cire muur

Lifestyle- en klusprogramma’s ter inspiratie

Lifestyle tv programma’s of klus programma’s zijn altijd erg handig om te kijken als je inspiratie wilt opdoen voor je woning. Ze hebben de beste mensen in dienst en het eindresultaat ziet er al altijd tip top uit. Ook als het niet jouw smaak is, kan je zien dat er met zorg en en stijl aan de woningen in de programma’s gewerkt wordt. Ze nemen vaak alles mee, zelfs de zolder en de wc’s. Zo zie je in de toilet beton cire. En de zolder met ouderwetse balken. Voornamelijk het programma kopen zonder kijken heeft erg goede stylisten en bouwkundigen. Ondanks dat het een enorm risico is om een huis te kopen zonder dat je het huis ooit gezien hebt, zijn haast alle deelnemers enorm tevreden.

Met een verbouwing is alles mogelijk

Mede dankzij de praktische indeling en de mooie aankleding worden zelfs lelijke huizen prachtig. Het is daarom een aanrader om veel van dit soort programma’s te kijken als je zelf op huizenjacht gaat of inspiratie op wil doen voor je eigen huis. Je komt er dan bijvoorbeeld  achter dat je in je eigen toilet beton cire wilt. Je ziet vaak in klusprogramma’s dat als de oorspronkelijke indeling van een huis onpraktisch is, je daar vaak door moet kijken, omdat je vaak wel kan verbouwen zodat het toch praktisch wordt. Ze slopen er een muur uit voor een grotere kamer, of ze verplaatsen de badkamer voor meer ruimte.

Persoonlijke en huiselijke sferen

Als de verbouwingen eenmaal klaar zijn komen de stylisten aanbod. Zij maken vaak het huis helemaal af. Zo is het huis al een thuis geworden, zonder dat de mensen er al wonen. Hoe de stylisten het huis daadwerkelijk huiselijk maken is meestal door veel accessoires toe te voegen. Zo zetten ze in de keuken een fruitmandje klaar, zetten mooie planten in de woonkamer en prachtige bos bloemen op de eettafel. Ondanks dat mensen verschillende smaken hebben weten de stylisten vaak voor iedereen wat moois te creëren. Ze krijgen namelijk een moodboard van de deelnemers. Als je zelf toe bent aan iets nieuws, is het maken van een moodboard een makkelijke eerste stap om jouw eigen stijl in kaart te krijgen.