mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

cursus bedrijfshulpverlening

Mijn cursus bedrijfshulpverlening had ik op tijd afgerond

De cursus bedrijfshulpverlening heb ik op tijd afgerond.  Precies een week later is een medewerker van ons magazijn klem komen te zitten tussen twee stellingen die zijn omgevallen. Hierbij heeft hij ernstig letsel opgelopen maar als ik er niet op tijd bij was en hem niet direct de juiste hulpverlening heb gegeven dan had dit nog wel eens anders af kunnen lopen. 

Al een aantal maanden geleden toen ik de vakantieplanning van iedereen aan het inroosteren was, viel het mij op dat de twee mensen die in het bezit zijn van een EHBO diploma beide tegelijk op vakantie zijn. Iets in mij zei dat ik hier iets aan moest doen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mij zelf in te schrijven bij G4S Veiligheidstrainingen.

cursus bedrijfshulpverlening

Zeer tevreden over de manier van lesgeven

De cursus bedrijfshulpverlening was erg verhelderend omdat je hier erg veel leerzame informatie op doet. De leerkrachten zijn erg vriendelijk en brengen de leerstof op een zeer prettige manier over. Eigenlijk is het een must om in het bezit te zijn van een EHBO diploma voor elke ondernemer. Ook voor de ondernemer zelf. Als ondernemer ben je op de werkvloer erg alert en omdat ik onlangs mijn werknemer heb kunnen helpen, ben ik meer dan blij dat ik op tijd de opleiding heb afgerond. Gelukkig gaat het inmiddels weer stukke beter met mijn werknemer. Ik heb hem wekelijks aan de telefoon en zoals het er nu naar uit ziet mag hij over zes weken weer voor halve dagen gaan beginnen. 

cursus bedrijfshulpverlening