april 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

mkb factoring

Mkb factoring kan ook jouw bedrijf helpen!

Een hele goede oplossingmkb factoring

Mkb factoring is mijn beste ontdekking van het afgelopen half jaar. Mocht je dit nu nog niet kennen, dan moet je zeker even verder lezen. Zelf doen wij dit via Finqle, waar wij hele prettige ervaringen mee hebben. Wij hadden vaak het probleem dat klanten niet op tijd betalen en dat onze administratie daardoor ging achterlopen. Dit wilden wij zelf voorkomen en daardoor gingen wij zelf al snel achter deze wanbetalers aan, maar dit hielp niet altijd. Nu dienen wij gemakkelijk de factuur in en staat het geld binnen 24 uur op onze rekening. Wij hebben dus nooit meer problemen met dit soort dingen, want dat is allemaal van ons overgenomen. Wij zijn hier erg over te spreken omdat het veel tijd scheelt. En jij weet wat ze zeggen: tijd is geld, waar ik het ook zeker mee eens ben.

Voor alle vragen die je hebtmkb factoring

Mocht jij nu een freelancer zijn, dan kun je ook gebruik maken van mkb factoring. Hiervoor gelden net iets andere voorwaarden, maar dat kun je allemaal terugvinden op de website. Ik zou je dan ook zeker aanraden om hier een kijkje te nemen, mocht ik jouw interesse gewekt hebben. Daarnaast kun je ook altijd bellen met medewerkers van het bedrijf. Toen ik eens belde om vragen te stellen, reageerde zij heel erg goed. Alles werd mij duidelijk uitgelegd en dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Nog steeds heb ik soms vragen en daar staan zij meer dan open voor.