april 18, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

raamfolie

Ons nieuwe raamfolie is echt super

raamfolie raamfolieVoor ons nieuwe kantoor is mij gevraagd om op zoek te gaan naar raamfolie. Wij hadden dit bij ons oude pand namelijk ook, maar daar waren wij niet heel erg tevreden over. Nu was het daarom extra belangrijk om te letten op de kwaliteit hiervan, want dit mocht ons niet weer overkomen. Om die reden heb ik er daarom nog meer rekening mee gehouden dan voorheen. Zo heb ik online veel ervaringen gelezen van anderen en kwam daar voornamelijk 1 bedrijf heel erg positief naar voren. Het gaat daarbij om Window Deco en daar ben ik toen ook direct een kijkje gaan nemen. Bij hen leek echt alles mogelijk te zijn en om dit zeker te weten heb ik toen nog even contact opgenomen. Tijdens dit gesprek werd ik onwijs vriendelijk geholpen en leken zij mij echt te willen helpen. Hierdoor kreeg ik meteen heel veel vertrouwen in hun producten.

Voor iedereen

Uiteindelijk heb ik bij hen ook ons raamfolie gekocht en het werd als onwijs snel geleverd. Het plakken ging ons dit keer een stuk makkelijker af. Dat kwam mede door een speciale spatel die wij hier gratis bij hebben gekregen. Er zaten helemaal geen belletjes met lucht of andere gekke dingen onder en daardoor verwacht ik dat deze een stuk langer mee gaat. De prijs was hier ook erg goed en wij zijn zelfs nog onder het afgesproken budget gebleven. Dit is echt een aanraden voor iedereen die interesse heeft in zoiets voor thuis of op zijn of haar werk!