juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Opzoek naar een accountantskantoor in Zeist

Voor mijn bedrijf ben ik opzoek gegaan naar een onderneming die voor mij mijn administratie en alles wat daar bij komt kijken, kan doen. Daarom typte ik, bij de wel bekende zoekmachine van het internet, accountantskantoor Zeist in. Zo kwam ik al snel op de website van NBC De Haas Van de Goor & Partners terecht. Dit is een kleinschalig bedrijf en precies wat ik zocht. Hierdoor besloot ik dan ook om een afspraak te maken met deze onderneming. Gelukkig kon ik al snel terecht bij dit bedrijf voor een vrijblijvend gesprek met een van de medewerkers.

Alles wordt nu tot de puntjes geregeld

Nu ik mijn administratie laat doen door de accountantskantoor in Zeist, heb ik gelukkig daar geen omkijken meer naar. Ook regelt deze onderneming de salarisverwerking en accountancy. Hierdoor heb ik meer tijd voor mijn eigen bedrijf en gezinsleven. Dit bedrijf heeft als ware een heel pakket die zij voor jou kan regelen. Ook heb ik een contactpersoon, zo hoef ik dus niet steeds mijn verhaal uit te leggen en deze medewerker weet alles over mijn bedrijf. Daarom kon deze aanrader niet ontbreken op deze blog. Kijk eens op de website van deze onderneming en zie wat ik bedoel.