juni 14, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Realiseren van voedselverpakkingen

voedselverpakkingen

Ondernemers zoeken steeds vaker naar duurzaam materiaal waarin hun product verwerkt kan worden. Met name in de voedselindustrie wordt hier continu naar gekeken. Alleen rest dan wel de vraag welke voedselverpakkingen je hiervoor gebruiken gaat. Je wilt namelijk verpakking hebben wat gezien mag worden en wat natuurlijk duurzaam is. Maar ook is het belangrijk om te weten dat de productie hiervan niet te prijzig gaat worden.

Het realiseren van voedselverpakkingen lastig?

Verpakking voor voedsel dient zoals verwacht op de juiste manier ontworpen te worden. De kans dat er zuurstof of bacterie bij het eten terecht kan komen moet minimaal blijven. Helemaal wanneer je producten zoals kip of ander vleessoort produceert. Zorg er dus voor dat de verpakking op de juiste manier is gemaakt om jouw product te beschermen. Natuurlijk is het ook belangrijk en prettig om voedselverpakkingen te ontwerpen welke eenvoudig geopend kunnen worden.

Naber Plastics heeft bijvoorbeeld de “EasyLid” ontworpen. De term zegt het eigenlijk al wel dat het eenvoudig geopend kan worden. De kosten om dit te realiseren zijn natuurlijk zeer aantrekkelijk. Bovendien wordt alles bij dit bedrijf in eigen beheer en vrijwel automatisch uitgevoerd. De topseal verpakking is toch nog stevig, maar wel zeer snel te openen. Hierdoor hoef jij geen praktijken uit te voeren om de verpakking te kunnen openen. Uiteraard kan vrijwel iedere vorm van verpakking worden gerealiseerd door dit bedrijf. Neem gerust contact op en kom erachter wat zij voor jou kunnen realiseren.