mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Ruimte tekort?

Veel bedrijven hebben met regelmaat te kampen met een gebrek aan opslagruimte voor hun producten. Soms omdat er net even wat minder afgenomen wordt of omdat er ineens heel veel binnenkomt. Als dit het geval is dien je op zoek te gaan naar een oplossing. Niet ieder bedrijf kan zomaar uitbreiden of een ruimte op een andere locatie zoeken. In dat geval dien je een oplossing binnen je eigen bedrijf te zoeken.


Breid uit in de hoogte

Een oplossing waarvoor je niet hoeft uit te breiden of aan te bouwen is een mezzazine. Dit betekent letterlijk tussenverdieping. Een mezzazine laat je boven je huidige magazijnvloer bouwen. Je gaat dus feitelijk de hoogte in. Dit is een ideale oplossing omdat deze ruimte toch zelden benut wordt.
Werkwijze van Anera BV

Een dergelijke vloer kun je het beste laten produceren en aanleggen door een erkend bedrijf. Zij weten precies wat de mogelijkheden zijn en bouwen een degelijke en nuttige constructie die bij jouw bedrijf past. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Anera. Zij doen zelf alle werkzaamheden en bouwen de vloer van A tot Z voor je op. Ze maken niet alleen de vloer door deze te lassen, walsen en coaten. Ze construeren de vloer ook op de plaats van bestemming en werken deze daar op een nette en passende manier af. De vloer wordt gemaakt met profielen die in elkaar geklikt worden. Op die manier wordt het mogelijk gemaakt een vloer te creëren in alle denkbare breedtes en lengtes. Hoe groot of klein je de vloer wilt hebben, het is nagenoeg altijd mogelijk.