juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Tip: administratie Hoofddorp

Administratie is niet het leukste van ondernemen, maar het moet wel goed gebeuren. Gelukkig heb ik op advies van een goede ondernemer een professioneel bedrijf gevonden. Zo besteden wij het nu uit aan administratie Hoofddorp of terwijl Jopda. Een bekend bedrijf in Hoofddorp wat door veel ondernemers word geprezen. Op internet staan veel goede recensies over dit bedrijf. Zo staat er dat zij professioneel werk afleveren, eerlijk zijn, scherpe prijzen hebben en een uitstekende service hebben. Dat is precies waar ik naar opzoek was.

Afspraak gemaakt

Telefonisch had ik gevraagd om een kennismakingsgesprek. Ik werd erg prettig te woord gestaan. Tijdens het gesprek verliep alles heel soepel. Zij geven de ondernemer een goede indruk van hun werkwijze en zorgen ervoor dat je alles begrijpt voordat je weggaat. Doordat wij zo’n fijn gesprek hadden voelde het heel vertrouwt en wilde ik graag mijn administratie aan hun uitbesteden.

Inmiddels doen zij het a een aantal maanden en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de diensten die zij aanbieden. Alles is netjes verzorgt en daarom is het ook echt aan te raden om administratie Hoofddorp bij Jopda uit te besteden. Zij beschikken in principe over alles wat je als ondernemer zijnde wenst van een administratiekantoor.