september 30, 2023

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Uitstekende teamprestaties door de methode birkman

logoDe reden van mijn succes is mede gekomen door het goede team waarmee ik samenwerk. Hierdoor kunnen wij klanten adequaat helpen en tevreden stellen. Om het beste uit mijn personeel te halen en deze het efficiënt samen te laten werken heb ik gebruik gemaakt van de diensten van Aicon. Zij zijn gespecialiseerd in adviseren, coachen en trainen van bedrijven om teamprestaties te verbeteren. Na contact met hun gehad te hebben, adviseerde zij mij om de methode Birkman toe te passen binnen mijn bedrijf. Dit omdat ik zelf aangaf dat vertrouwen de basis vormt van een goed functionerend en hecht team. Dit komt 1-op-1 terug bij de Birkman methode.

Waarin onderscheidt de Birkman methode zich

aicon_4_308_120_c1R. Birkman was in de jaren 40 een vlieginstructeur voor de US Air force. Door zijn interesse in individuele verschillen tussen mensen kwam hij met een methode. Uiteindelijk kwam Birkman tot een zelf-beoordelingsvragenlijst die resultaat geven in iemands effectief gedrag en stressgedrag. Hieruit kwamen twee typen motivationele stijlen, namelijk de interpersoonlijke en de beroepsmatige behoeften en interesses.

Ik ben dan ook van mening dat de meest effectieve wijze voor het opbouwen van onderling vertrouwen binnen een team zijn profielen van gebruikelijk gedrag, effect van een omgeving en stress binnen de organisatie. Dit werd ook beaamd door Aicon. De teamprestaties binnen mijn bedrijf zijn dan ook enorm verbeterd door de diensten van Aicon. Wanneer jij ook het optimale uit jouw bedrijf wilt halen adviseer ik je dan ook zeker om een een kijkje te nemen op www.aicon.nl.

Rij_mensen_1000_109