april 18, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Vertaler nabij Utrecht

Ben je op zoek naar een vertaler Utrecht, dan ben je bij Muller Translations aan het juiste adres. Dit bedrijf is een eenmanszaak van  Irene Muller (1977) en zij is woonachtig en werkzaam in Woerden. Zij hanteert het moedertaalprincipe. Dit betekent dat zij vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands. Tevens is het mogelijk om deze vertaling in verschillende formaten aan te leveren, zoals  Word, Excel en PowerPoint. Omdat ons bedrijf hoofdzakelijk alles in het Engels wordt aangeleverd en niet iedereen binnen ons bedrijf deze taal machtig is, laten wij dit vaak bewerken door Irene Muller.  

Een nieuwe opdracht

Tegenwoordig maken wij veel gebruik van de  vertaler nabij Utrecht. Deze keer moest het met een beetje spoed worden gedaan omdat er een spoed overleg vanmiddag op de planning stond. Nadat ik alles via de mail had doorgestuurd, kreeg ik het binnen een paar uur, in het Nederlands alweer terg. Zo kon onze vergadering zonder problemen doorgaan en was deze ook voor de medewerkers goed te volgen. 

Heb je interesse naar de mogelijkheden die Irene Muller voor jouw bedrijf kan betekenen en ben je benieuwd wat de kosten zijn. Vraag dan een offerte aan om erachter te komen wat de exacte kosten zijn.