juni 14, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Wat is Tron?

Tron (TRX) LogoWanneer mensen het woord Tron horen, denken ze meestal over een arcade spel van de jaren ’80. Het bedrijf TRON is veel gesofisticeerder dan dat. TRON-protocol is een blockchain systeem, bedacht door Justin Sun, dat probeert een beter ecosysteem te maken voor content ontwikkelaars door een platform aan te bieden dat gebruik maakt van p2p- en blockchaintechnologie. Tronix (TRX) is de officiële valuta van TRON dat een van de grootste concurrentie is voor Bitcoin en Ethereum. 

TRON wil content ontwikkelaars de vrijheid geven om zonder tussenbedrijven zoals Google, YouTube en Spotify content op het internet te plaatsen. Volgens het cryptovaluta-bedrijf moeten ontwikkelaars zelf de controle hebben hun eigen gecreëerde content.

Op dit moment reguleren de grote bedrijven dat voor de ontwikkelaars. Het zijn ook deze bedrijven die een percentage verdienen op content die ze zelf niet hebben gemaakt. Het open, gedecentraliseerd platform van TRON laat content ontwikkelaars van digitale content toe om zelf de regulator te spelen.

De core value van TRON is dat ontwikkelaars die content creëren altijd de fundamentele rechten zullen hebben van die content. Deze visie gaat hand in hand samen met het idee dat het internet idealiter gedecentraliseerd is. TRON focust op mensen en niet op het maken van geld.

Lees meer op https://bitvavo.com/nl/tron