juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

kiratkalibratieservice

Aanrader: kalibratie Weegschalen

Vandaag ga ik het hebben over een perfect kalibratie Weegschalen. Een kennis van ons is een trotse eigenaar van een kleine maar goed draaiende slagerij. Iedereen weet natuurlijk dat een slagerij heel veel met gewichten werkt en dat het ook heel belangrijk is dat de weegschalen nauwkeurig wegen. De grammen maken de euro’s, in dit geval.

kalibratie

Precisie

Belangrijk aan weegschalen is dat ze heel precies moeten werken. Zo worden in de slagerij de weegschalen gebruikt voor vlees, marinades en bijvoorbeeld kruiden af te wegen. Aangezien deze weegschalen heel veel gebruikt worden, dag in en dag uit, vereisen ze ook enig onderhoud. Mijn kennis laat het onderhoud altijd uit voeren bij Kirat Kalibratie Service in Dordrecht. Hij is zo te spreken over dit bedrijf, dat hij me vroeg of ik er een stukje over wou schrijven op dit blog. Vandaar deze post.

onafhankelijk

Kirat Kalibratie Service

Bij Kirat kan je niet alleen terecht als je je weegschalen gekalibreerd wilt hebben. Ook kan je bij ze terecht met andere meetinstrumenten. Denk hier bijvoorbeeld aan: multimeters, oscilloscopen, druktransmitters en bijvoorbeeld temperatuurtransmitters. Kirat staat garant voor een nauwkeurige, onafhankelijke kalibratie. Zo kun je er zeker van zijn dat uw meetinstrument het blijft doen als een nieuwe. Wat ook een hele fijne service van Kirat Kalibratie Service is, is dat zij zelf het kalibratietermijn in de gaten houden voor u. Zo krijgt u vanzelf de melding vanuit Kirat om uw apparatuur opnieuw uit te laten kalibreren. Nog een plus punt: U heeft uw instrument dezelfde dag weer terug! Neem gauw eens een kijkje op de website van Kirat Kalibratie Service. Hun adres is www.calibratie-service-kirat.nl en laat u informeren!

meetinstrumenten