juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Advocaat genomen voor het wijziging van de alimentatie

Omdat het bedrijf waar ik werk in een keer failliet bleek te zijn en ik dus op straat kwam te staan, kon ik de alimentatie voor mijn kinderen niet meer betalen. Mijn ex vrouw werkte ook niet echt mee dus ik ging opzoek op het internet naar wijziging alimentatie. Zo kwam ik op de website van een advocaten kantoor FG Advocatuur. Dit bedrijf heeft al aardig wat ervaring in dit soort zaken en ik maakte dan ook meteen een afspraak met deze onderneming. De advocaat die ik sprak vertelde mij dat ik in mijn recht stond en dat hij er alles aan ging doen om mij te helpen.

Zeer tevreden

Door de advocaat van FG Advocatuur is er inderdaad een wijziging in de alimentatie en betaal ik weer gewoon naar de inkomen wat ik nu heb. Ook is mijn ex vrouw gaan samen wonen met haar nieuwe vriend en hoef ik haar alimentatie ook niet meer te betalen. Deze advocaat heeft mij zeer goed geholpen en heeft steeds mij op de hoogte gehouden van zijn bevindingen. Daarom ben ik zeer tevreden over deze onderneming en raad het dan ook ieder ander aan om, met dit bedrijf, in zee te gaan.