juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

AVK biedt een top excel training

 

 

 

Welkom op mijn blog! Zoals jullie weten schrijf ik op dit blog verschillende artikels die betrekking hebben op het ondernemerschap. Vandaag heb ik dan ook weer een leuk artikel voor jullie! Het gaat over een Excel training bij AVK. Alles wat betrekking heeft op financieel binnen in mijn onderneming word aan gewerkt via excel. Alleen ik werk in de financieele bestanden en het is dan natuurlijk erg belangrijk dat ik een brede kennis heb in de software van excel. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar bedrijven die mij trainingen in excel konden geven. Binnen een mum van tijd kwam ik al terecht op de site AVK. Deze site stond redelijk hoog in google en al vrij snel kwam ik de link van deze site tegen. Ik nam een kijkje op deze site en ik keek naar de trainingen waar zij les over geven. Tussen deze trainingen stond excel training, deze training zocht ik! Even later nam ik nam gelijk contact op met AVK voor een training.

Het was zeker de moeite waard!

Deze training was meer dan de moeite waard. Ik heb nu een veel bredere kennis betreft de software van excel en hier ben ik dan ook heel erg blij mee. Ik werk nu sneller en efficienter aan het financiele gedeelte in mijn onderneming, dit bespaart mij natuurlijk maandelijks een hoop geld. Ik heb dit dan ook te danken AVK en vandaar dat ik een artikel hierover schrijf. Dit artikel is dan ook bedoeld voor mensen, die werken met computers!