juni 14, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

https://bitvavo.com/iota?locale=nl

De cryptocurrency IOTA

Misschien wel één van de coin met het meeste potentie in 2018 is IOTA (MIOTA). Deze cryptocurrency is namelijk volledige gericht op de toekomst want de focus ligt op de ontwikkeling en integratie van het Internet of Things (IoT).

In tegenstelling tot de meeste cryptomunten draait IOTA niet op de blockchain maar op hun eigen “Tangle” datastructuur. Dit betekend dat er geen blocks en chains zijn maar ook geen crypto miners. Dit heeft zo zijn voordelen, zoals dat het netwerk gigantisch schaalbaar is.

Er is geen limiet aan transacties en de kosten ervan zijn minimaal. Maar het echte doel van IOTA is een Machine Economy via het IoT opzetten waarin MIOTA currency als backbone gaat functioneren. https://bitvavo.com/iota?locale=nl

IOTA kopen bij Bitvavo

Je kunt crypto met iDEAL kopen bij Nederlandse brokers en je kunt de munt verhandelen internationale exchanges. Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen die wij op deze pagina zullen bespreken. Bekijk hieronder een opsomming van verschillende betrouwbare verkooppunten waar je veilig crypto kunt kopen.

Wij zijn zelf erg te spreken over de Nederlandse website Bitvavo. Dit is een betrouwbare site waar je heel eenvoudig cryptovaluta kan kopen met iDeal. De crypto wordt vervolgens veilig opgeslagen en je kunt op die manier meerdere cryptovaluta’s op 1 plek beheren wat erg prettig werkt. IOTA kopen doe je natuurlijk bij https://bitvavo.com/iota?locale=nl.