april 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Foto

Dronefotografie is een sterk opkomende trend

Kies voor dronefotografie, wanneer je unieke beelden vanuit de lucht wilt laten maken! In de afgelopen jaren is het gebruik van drones om de mooiste beelden te schieten steeds populairder geworden. Mensen investeren zelf in een drone, schakelen een gespecialiseerde partij in om beelden te maken, enzovoorts. Dronepoint Nederland is een voorbeeld van een organisatie, die haarscherpe foto’s vanuit de lucht kan maken. Laat foto’s maken van je bruiloft, van een groot evenement in de buurt, van je woning of bedrijfspand, enzovoorts. Een overzichtsfoto geeft vaak een heel andere kijk op een gebeurtenis, dan de foto’s die vanaf de grond zijn gemaakt.

Dronefotografie

Mogelijkheden bij het huren van een dronepiloot voor dronefotografie

Bij het inhuren van een dronepiloot kun je niet alleen voor dronefotografie kiezen. Ook bieden veel bedrijven de mogelijkheid om bewegende beelden vanuit de lucht te maken! Denk aan een filmpje van de manier waarop je tijdens de bruiloft naar voren komt lopen, een filmpje van een sportclub of de activiteiten op je werkplaats. Vaak is het erg lastig om een drone zelf te besturen! Daarbij is de investering in een kwalitatief goede drone dermate groot, dat men er vaak verstandig aan doet om een specialist in te schakelen.

Dronepoint Nederland

Kosten voor het inhuren van een dronespecialist

Dronepoint Nederland is een van de organisaties, die je kan helpen bij luchtfotografie met een drone. Deze organisatie biedt je een ervaren dronepiloot, die prachtige foto’s en video’s vanuit de lucht kan maken. Foto’s zoals je die nooit eerder gezien hebt! Voor het fotograferen op een evenement, bij een bruiloft of boven je woning betaal je een bedrag van 135 euro. Voor dit bedrag krijg je vijf verschillende foto’s. Mocht je meer foto’s wensen of een pakket op maat willen laten samenstellen, dan kun je contact opnemen met deze organisatie. Kijk ook eens naar de mogelijkheid om een dronevideo te laten maken.