april 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

dvb analyzer

Dvb analyzer is de streamer die ik aanraad

Sinds een tijd maak ik gebruik van de dvb analyzer.  Het is een heel handig software programma om video’s mee te streamen en uitzenden. Ik ben namelijk vorig jaar een eigen bedrijf gestart waarbij ik online les geef. Ik vind het echt super leuk om les te geven. De les is speciaal bedoelt voor mensen die slecht ter been zijn, maar wel graag willen leren. Voor hen is het ideaal dat zij het online kunnen volgen en niet de deur uit hoeven. Het was best een hele onderneming om mijn eigen bedrijf op te starten. Ik moest aan zoveel dingen denken, dat ik soms door de bomen het bos niet meer zag.

Software

Kom meer te weten over de dvb analyzer

Mijn eerste paar live-uitzendingen werden niet ondersteunt door de dvb analyzer. Dat was duidelijk te merken, want de kwaliteit was niet erg goed. Het beeld viel een paar keer weg en soms deed het geluid het ook niet. Zo kon ik natuurlijk niet goed les geven, dus ik besloot om hiervoor een oplossing te gaan zoeken. Op het internet ging ik rond zoeken naar iets beters. Aangezien ik er niet zo heel veel verstand van had, was dat nog best lastig. Uiteindelijk kwam ik bij het bedrijf Dualz uit.

Software

Ben jij ook van plan om video’s uit te zenden?

Ik besloot contact op te nemen met het bedrijf Dualz over de dvb analyzer aangezien ik er nog niet zoveel over wist. Het leek mij fijn om eerst wat meer uitleg te krijgen. Voordat ik iets aanschaf wil ik altijd de ins en outs weten. Ik maakte een afspraak met een vriendelijke medewerker. Hij heeft mij alles uitgelegd en na de meeting begreep ik wat je precies wat je er mee kon. Sinds ik het heb aangeschaft zijn al mijn video’s die ik uitzend  in top kwaliteit.