april 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Hikvision

Een alarmsysteem van Hikvision gekocht!

Hikvision

Al een aantal maanden op rij miste ik steeds een paar tientjes terwijl het systeem aangaf dat dit geld wel binnenkwam. Een personeelslid stal dus geld uit de kassa’s en hier schrok ik van. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een mogelijkheid om deze werknemer op heterdaad te betrappen, maar kon ik deze mogelijkheid vinden? Met deze vraag in gedachte bekeek ik het internet en binnen enkele minuten belandde ik op de website alarmsysteemexpert.nl. Bij deze aanbieder had ik de mogelijkheid om een IVMS-4200 Windows te kopen van het merk Hikvision.  Deze IVMS-4200 Windows is een software van het merk Hikvision waarmee ik camera beelden live kon bekijken op mijn computer. De prijs die werd gehanteerd voor deze software was in verhouding met de overige aanbieders zeer voordelig, en ook kon ik met deze beelden de werknemer op heterdaad betrappen. Na lang wikken en wegen nam ik het besluit om deze software te bestellen, ik wilde kosten wat het kost de werknemer op heterdaad betrappen, zodat ik hem/haar kon ontslaan.

Hikvision

Op heterdaad betrapt!

De software werd dezelfde week aangeleverd en onmiddellijk heb ik de software geïnstalleerd. Na het installeren van deze software heb ik acht uur lang mijn werknemers bekeken, en plotseling zag ik een werknemer geld in haar broekzakken stoppen. Gelijk liep ik naar de kassa toe en vroeg ik of mijn werknemer mee wilde werken, dat deed hij en ik betrapte deze werknemer dus op heterdaad. Deze werknemer heb ik op staande voet ontslagen en ook heb ik aangifte gedaan tegen deze werknemer. Denkt u dat een werknemer uw besteelt? wacht niet te lang en onderneem maatregelen hiervoor. Ik raadt u dan ook aan om de benodigde apparatuur te bestellen via de bovenstaande website, hier vindt u een ruim aanbod aan alarmsystemen en software!

alarmsysteemexpert.nl