juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Horecaparasols aanschaffen

Na de start van een eigen cafeetje openen, is het al snel zaak dat je verbeteringen in je tent stopt. Zo heb ik horecaparasols laten plaatsen, het is heel fijn en het geeft een proffesionele uitstraling. Met een eigen café stopt het nooit, je moet elke dag voor blijven op je concurrentie. Met horecaparasols zet je al een grote stap in de goede richting.

horecaparasols

Pluspunten

Na de aanschaf van deze parasols, staat het terras wat voller, als het regent of juist als de zon schijnt heb ik in ieder geval hulpmiddelen. Ik heb deze parasols gekocht via Xterior, op deze website kun je echt alles vinden qua parasols en daarbij behorende accessoires. Zo heb ik als het regent onder de parasols heaters en als het heel warm is heb ik er een koelingssysteem onder hangen. Ik merk wel dat mijn klanten er zeer tevreden mee zijn en dat het echt wel invloed heeft op het succes van mijn café!

horecaparasol

Echt je geld waard

Het is een investering die sommige makkelijker kunnen doen dan andere, maar ik garandeer dat als je bij Xterior je aankoop doet, je gegarandeerd de beste kwaliteit hebt voor een lage prijs. Ondanks dat het dan toch nog een aardig zakcentje kost, brengt dit ook veel succes met zich mee. Zoals ik net al zei komen de klanten sneller naar mijn café en staat het professioneler. Xterior heeft ook een geruim assortiment aan parasols en je kunt daardoor ook verschillende keuzes maken en verschillende prijsklassen hanteren. Na de koop weet ik zeker dat iedereen er heel blij mee zal zijn.