mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Ip naar locatie omzetten met leadexpress.nl

Elke ondernemer kampt wel eens met het probleem van te weinig klanten. Iedereen zoekt dan wat het best bij jouw bedrijf past. Ik had laatst dit probleem ook. Uiteraard ben ik naar een oplossing gaan zoeken. Ik wilde trouwens niet gewoon reclame maken, dat is te simpel en reclame kost ook nog aardig wat geld. Ik heb gekeken op het internet of er iets was wat bij mij zou passen. Al snel kwam ik terecht op een website die er prima uitzag. Dat is natuurlijk niet het enige. Ik ben verder gaan kijken op deze site en kwam het concept ip naar locatie tegen. Ik wist nog niet wat dit was maar gelukkig was er genoeg informatie.

Meer klanten en een grotere omzet

Om het voor jullie wat duidelijker te maken zal ik het kort uitleggen. Elke website trekt bezoekers maar heel weinig daarvan kopen ook echt iets. Van die bezoekers zijn er aantal die interesse hebben maar geen aankoop hebben gedaan. Door het omzetten van ip naar locatie krijg je gegevens van deze bezoekers zodat je contact op kan nemen. Zo kan je alsnog mensen overhalen om een aankoop te doen. Dit is natuurlijk erg handig. Ik had besloten om dit te doen voor mijn bedrijf. Dit leek mij de beste manier om meer klanten te krijgen en mijn omzet omhoog te krijgen. Ik heb een abonnement afgesloten en al snel kreeg ik een rapport met de resultaten. Zo kon ik zelf ook snel aan de gang. Ondertussen gaat het goed en mijn aantal klanten blijven oplopen.