april 18, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Landschapsarchitect

De aanwezigheid van groen is belangrijk

Als je graag groene gebieden wilt creëren in je woonplaats is het zaak dat dit goed afgestemd wordt op ieders behoefte. Om ervoor te zorgen dat iedereen het meeste profijt heeft bij groen schakel je het beste een landschapsarchitect in.

Groen in combinatie met bebouwing

Bij BTL Expertises kun je terecht als je op zoek bent naar een landschapsarchitect. Zij werken uitsluitend met professioneel personeel die de zaken serieus aanpakken. Indien er gezocht wordt naar een combinatie van groen en beton wordt er altijd gekeken naar de omgeving en wat er mogelijk is. Er wordt bekeken op welke plekken je groen kunt aanplanten en wat daar het beste rendeert. Het dient voor iedere bewoner goed uit te pakken en daarom wordt ook hun mening bekeken als de architect een plan ontwikkelt. Niet alleen de gebruikers van de groene zone maar ook degenen die erin investeren dienen het er over eens te zijn.

Duurzaamheid en onderhoud zijn belangrijk

Bij het ontwikkelen van een plan voor de natuur en bebouwing is duurzaamheid ook een hot item. Als er beplanting gezet wordt, wordt er altijd gekeken wat er voor een bepaalde plek geschikt is en of het er een lang leven tegemoet kan gaan. Onderhoud wordt daarin ook meegenomen want het mag natuurlijk niet gaan woekeren en het dient wel te onderhouden te zijn voor de groenvoorziening.

Win eerst meer informatie in over de mogelijkheden

Als je wilt weten wat een landschapsarchitect allemaal voor je als gemeente of initiatiefnemer voor meer groen kan betekenen neem je het beste eerst even contact op met BTL voor meer advies.