juni 14, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

beton pomp logo

Mini betonpomp super handig!

Een tijd geleden moest de vloer in mijn magazijn vervangen worden en ik koos ervoor om dit onder andere met een mini betonpomp te laten doen. Ik vond dit goed en ideaal werken aangezien dit preciezer was dan een gewone betonpomp. De mini betonpomp kan bij stukken komen waar de gewone betonpomp moeilijk bijkomt waardoor het werk dus een stuk makkelijker en sneller gedaan is.

beton pomp 2

Ideaal

Zelf ben ik niet in het bezit van een betonpomp of een mini variant dus ik moest deze huren. Het magazijn van mijn supermarkt moest vervangen worden en dit moest gebeuren met een betonpomp. In mijn magazijn zitten een aantal hoekjes waar er nauwkeurig werk gedaan moet worden en daarom koos ik ervoor om ook de mini variant maar te gaan huren, aangezien dit beter was voor de netheid van het magazijn. Ook is het beter voor de veiligheid van je medewerkers wanneer de betonnen vloer netjes en goed is gelegd. Ik krijg van mijn medewerkers ook positieve geluiden terug over de vernieuwde vloer die er nog netjes en goed uitziet, en een stuk strakker is dan de vorige vloer. Ook ziet de vloer er mooier uit en is deze vloer onderhoudsarmer dan de voorgaande. Kortom ik ben helemaal tevreden en blij met mijn nieuwe betonnen vloer, met dank aan de beton pomp, en de mini pomp! Zeker een aanrader om ook de mini variant te huren bij het leggen van een vloer met preciezere hoekjes.

beton pomp 2