mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Onze boekhouder van ons bedrijf

Onze boekhouder van ons bedrijf

Mijn man en ik hebben samen een bedrijf, veel mensen vinden dit dom en denken altijd dat je relatie dan stuk zal gaan. Bij mijn man en ik gaat het echt heel goed en we kunnen werk en privé ook echt goed scheiden. Ook hebben wij een boekhouder voor ons bedrijf, hij zorgt ervoor dat alle rekeningen op tijd betaald worden en bij ons komen. Wij kunnen dit natuurlijk ook wel zelf, maar ons bedrijf loopt zo goed en het zijn zoveel rekeningen, dat ik bang ben dat we een keer alles over het hoofd gaan zien. Een boekhouder is daarom ook erg handig, zo hoef je daar niet meer naar om te kijken. Een boekhouder zoeken is wel lastig, je wilt natuurlijk wel een betrouwbaar persoon hebben voor je bedrijf. Ik had er heel veel moeite mee om zomaar een boekhouder Amsterdam te kunnen vertrouwen. We hebben ook lang gezocht tot dat we de perfecte boekhouder hadden gevonden. De boekhouder die we nu hebben voor ons bedrijf is echt een hele leuke jonge man. Hij doet alles heel netjes en wilt zich ook nog echt bewijzen. Je ziet ook dat hij zijn uiterste best voor ons doet en dat is een heel fijn gevoel. De boekhouder van ons bedrijf doet het ook echt perfect, we hebben nog nooit hoeven klagen en dat willen we ook zo houden. Ik ben blij dat we een boekhouder hebben, zodat ik me niet meer over deze afdeling hoef te concentreren. De boekhouder mag van mij betreft altijd blijven voor ons bedrijf.