juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Incasso

Op basis van no cure no pay incasso indienen?

U heeft een openstaande factuur van uw debiteur welke u graag voldaan ziet worden? Dan raad ik u van harte aan om eens op de website van Bill incasso te kijken. Hier is het namelijk mogelijk om op basis van no cure no pay incasso in te voeren. Door middel van een account aan te maken bij Bill incasso kunt u er gemakkelijk zelf voor zorgen dat de factuur wordt ingediend.

Incasso

Hoe online in te voeren?

Het is te begrijpen dat u er niet op zit te wachten dat er enorm veel papierwerk ingevoerd moet worden. Dit wilt u het liefst zo snel mogelijk afgehandeld hebben. Hierdoor maakt Bill incasso het ook mogelijk dat uzelf de factuur online kunt indienen. Resulteert in het feit dat u dit met vijf minuten hebt gedaan en vervolgens het werk kunt hervatten.

Snelle betaling of geen rekening?

Wanneer u bij Bill incasso de openstaande rekening indient pakken zij het erg snel weer op. Hierdoor hoeft u hier weinig tijd aan te spenderen, Bill neemt het even van u over.

Incasso

Uiteraard kan het wel voorkomen dat uw debiteur de factuur in geen mogelijkheid kan voldoen. Erg vervelend maar hier kunnen zij ook verder niks aan doen. Echter resulteert dit wel dat uzelf ook geen rekening zult krijgen van het verrichtte werk.  Al met al is het invoeren van een no cure no pay incasso systeem zeer zeker aan te raden!