juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Op zoek naar goedkope website maken software

Op zoek naar goedkope website maken software

Altijd als er weer een Europees of Wereldkampioenschap voetbal is dan doe ik mee aan een poule, dit jaar wilde ik het een keer anders gaan doen. Over 3 maanden zou het Wereldkampioenschap voetbal weer beginnen en daar wilde ik zelf een poule voor opzetten. Eerst heb ik rond gevraagd of er genoeg animo voor zou zijn, dan wilde ik graag een website gaan maken waar de poule op ingevuld en bijgehouden kon worden. Met een beetje rondvragen kwam ik uit op z’n 60 deelnemers, dat is voor mij wel genoeg. Iedereen was bereid om 10 euro in te leggen dus we hadden een leuke prijzenpot. Over de verdeling van het geld moest ik nog even nadenken, ik denk dat alleen de top 6 prijs krijgt. Eerst moest ik op zoek naar website maken software omdat ik die niet meer in mijn bezit had. Ik weet wel welke website maken software fijn zijn dus dat was niet zo moeilijk. Ik wilde echter wel op zoek naar goedkope website maken software omdat ik weet dat er ook hele dure zijn. Voor zo’n simpele poule heb ik dat echt niet nodig. Toen ik eenmaal weer website maken software in bezit had kon ik gelijk aan de slag met het maken van de site. Na twee dagen was de site al klaar en konden de eerste deelnemers de voorspellingen al invullen. Dankzij de mond op mond reclame doen er nu al 180 mensen mee.