mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Opleiding boekhouden

Iedereen met genoeg kennis van de Nederlandse taal kan een opleiding boekhouden volgen bij Fabius opleidingen. Fabius geeft de opleiding boekhouden overal in Nederland. Met ruim 50 leslocaties zit er altijd een locatie bij jou in de buurt. Bovendien duurt de opleiding boekhouden maar 10 weken. Die weken heb je elke week één les. Zo’n les duurt 3 uur. Het is aan jou of je die wil volgen van 9 tot 12 in de ochtend of van 7 tot 10 in de avond. Allebei de opties zijn mogelijk op alle locaties. De startdata bepalen op welke dag de lessen zijn, dat zie je op deze pagina.

Voor wie en waarom?

Een opleiding boekhouden kan voor iedereen wel handig zijn. Misschien heb je de ambitie om een carrière te beginnen in boekhouding, maar heb je nog niet de kennis. Of wil je een streepje voor hebben op andere sollicitanten voor een functie in de boekhouding. Dan is een opleiding boekhouden een mooie kans. Je kunt na de opleiding boekhouden bij Fabius ook nog doorleren en gaan voor je praktijkdiploma boekhouden. Deze opleiding duurt iets langer, maar leert je ook nog meer dan de basis. Wie een eigen bedrijf heeft of wil starten, kan ook profiteren van de opleiding boekhouden. Zo weet je namelijk precies hoe je dit goed moet doen.

Onderwerpen

Tijdens de opleiding boekhouden komen verschillende onderdelen aan bod. Alles wat nodig is om je de basis van boekhouden te leren natuurlijk. Zo worden eigen en vreemd vermogen behandeld, evenals de balans en de jaarrekening. Maar ook belastingen en inkopen en verkopen. Alle informatie over de opleiding boekhouden vind je op deze pagina.