juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Opleiding projectmedewerker

Kies voor uitdaging met de opleiding projectmedewerker

Wanneer je op zoek bent naar een uitdagende baan zijn er tal van opties. Ook als je geen enkele voorkennis hebt van bepaalde functies heb je toch de mogelijkheid om hier een baan in te vinden. Wellicht is projectmedewerker je droombaan maar heb je hier geen kwalificaties voor. Met de opleiding projectmedewerker haal je binnen een jaar je diploma’s: die van Administratief Medewerker en die van Projectmedewerker. Na het afronden van de opleiding projectmedewerker ben je er klaar voor om een plek op de arbeidsmarkt te bemachtigen. En dankzij de praktijkgerichte lessen die je bij Fabius Opleidingen krijgt heb je alle kennis en vaardigheden paraat op de werkvloer.

Veel werkgevers vinden het belangrijk dat werknemers zichzelf blijven ontwikkelen. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat werkenden die diploma’s halen hun baan langer behouden. Het is dus enorm belangrijk om te investeren in je toekomst, vooral wanneer je veel uitdaging vindt in je baan. Dit is als projectmedewerker zeker het geval. Deze functie is enorm veelzijdig en uitdagend: een aanrader voor iedereen die graag met mensen werkt en van afwisseling houdt. Als projectmedewerker houdt je je bezig met administratieve werkzaamheden tijdens verschillende projecten. Er is een grote diversiteit in projecten en dat betekent elke keer weer een nieuwe uitdaging.

Wat leer je tijdens de opleiding projectmedewerker?

Tijdens de opleiding projectmedewerker leer je hoe je het management het beste kunt ondersteunen. Daarnaast communiceer je met betrokken partijen, regel je vergaderingen en plan je bijeenkomsten. Je krijgt tijdens de opleiding diverse handvatten voor het succesvol managen van een project als administratief medewerker. Omdat de vraag naar projectmedewerkers momenteel groot is heb je veel kans dat je na je opleiding direct aan de slag kunt. Met twee diploma’s op zak heb je een brede basis opgebouwd binnen dit vakgebied en ben je een echte aanwinst binnen ieder bedrijf.