mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken doe je bij dit bedrijf!

 Relatiegeschenken bedrukkenRelatiegeschenken bedrukken is een hele leuke manier om bijvoorbeeld jouw klanten eens goed in het zonnetje te zetten. Dit kan natuurlijk een specifieke reden hebben, zoals een jubileum, maar dat hoeft niet per se. Het is ook leuk om iemand eens te verassen en te bedanken voor de leuke samenwerking. Dit laatste is de reden dat ik zelf op zoek ben gegaan naar iets origineels om te versturen naar mijn relaties. Vooraf had ik eigenlijk geen flauw idee wat ik wilde, dus daarvoor heb ik advies gevraagd. Iemand kwam met het idee om een emmer te laten personaliseren. Dat vond ik wel een heel erg leuk idee, want zoiets kom altijd van pas in deze branche. Wij leveren namelijk materiaal voor boeren om te kunnen melken. 

Hier liet ik relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken bedrukken

De relatiegeschenken bedrukken heb ik uiteindelijk laten doen bij een bedrijf wat hierin is gespecialiseerd. Zij hadden heel erg veel verschillende producten online staan waarop jij kon laten zetten wat je wilde. Zelf vond ik het het leukst om ons logo erop te doen, want daardoor zou hij erg herkenbaar zijn. Toen ik precies wist wat ik wilde, heb ik online een offerte aangevraagd om erachter te komen hoeveel dit mij ongeveer zou gaan kosten. Hierop kreeg ik erg snel reactie en het bedrag was minder dan ik had verwacht. Direct heb ik er toen voor gekozen om ze hier aan te schaffen.

Een mooi resultaat

Het relatiegeschenken bedrukken ging sneller dan ik had verwacht, want binnen twee weken kreeg ik deze al geleverd. Toen kon ik ze gaan inpakken waarna ik ze heb verstuurd. Voor ieder persoon heb ik er nog een kleine persoonlijke notitie bij gedaan en dat werd erg goed ontvangen. Ik kan het jou dan ook zeker aanraden om dit eens te doen, want het zal ervoor zorgen dat de band met jouw afnemers flink versterkt!