juni 24, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Skid

Klip is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het prefabriceren, installeren en onderhouden van leidingwerk en equipment. Je kan hier terecht voor process equipment, modules, industriële leidinginstallaties, maar ook voor skids. Bij skidbouw wordt een complete leidinginstallatie op maat gemaakt met alle mogelijke componenten. Dit scheelt veel tijd en zorgt ervoor dat het productieniveau kan worden gehandhaafd. Klip is expert als het gaat om skidbouw en zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt. Samen kijkt Klip met jou naar de mogelijkheden, zodat alles vooraf duidelijk is.

Aanbod Skids

Skids kunnen voor heel veel verschillende toepassingen worden gebruikt, zodat Klip jou met alles kan helpen. Zo kan je bij Klip terecht voor fuel gas, calorifier, water skid, modular, flow metering, gas metering en filtration. Klip past de eisen en wensen voor specifieke skids aan en ontwikkelde op die manier verschillende skids. Met fuel gas wordt brandstof vrij gemaakt van vervuiling en een calorifier verwarmt water en vloeistof op een directe manier boven een spiraal. Zo is elke skid geschikt voor een andere toepassing en is er dus altijd een skid geschikt voor jouw project. 

De juiste oplossing

Klip weet dat bij skidbouw een nauwe samenwerking nodig is tussen onder meer planning en projectmanagement, inkoop, kwaliteitsdienst en engineering. Daarnaast gaat Klip altijd eerst met de klant in gesprek om de eisen en wensen aan te horen en deze zo te kunnen inzetten om de beste oplossing te ontwikkelen. Je krijgt vooraf een berekening van de kosten, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Klip vindt klantgerichtheid en flexibiliteit bij het bouwen van skids en modules erg belangrijk en zorgt altijd voor een adequate oplossing voor jouw vraag of probleem.