juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Social media

Er zijn tegenwoordig enorm veel social media platformen. De grootsten zijn: Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Omdat zoveel mensen gebruik maken van social media kan dit een hele goede manier zijn om er geld mee te verdienen. Veel mensen zijn snel beïnvloedbaar. Door reclame te maken via social media kun je hierop inspelen. Het mooie aan social media marketing is dat je erg specifiek kunt adverteren. Waar je vroeger alleen gebruik kon maken van de krant en grote borden langs de weg die iedereen zag kun je nu dus op veel andere manieren reclame maken. Via kranten en borden is helemaal niet doelgericht. Iedereen zal dit zien en daardoor haal je niet het optimale uit je marketingbudget

LinkedIn

LinkedIn is hét platform als het gaat om het bedrijfsleven. Op LinkedIn zitten dus vooral mensen uit het bedrijfsleven. Mensen die zoeken naar een baan of bedrijven zelf. LinkedIn heeft momenteel iets meer dan 1.000.000 dagelijkse gebruikers. En dit geld dan alleen voor Nederland. Dit is natuurlijk een enorme doelgroep en daarom kan dit erg aantrekkelijk zijn voor social media marketing als jij bijvoorbeeld verkoopt aan bedrijven. 80% van alle B2B leads komen vanuit LinkedIn. Dit is natuurlijk echt enorm en daarom zou je er zeker over na moeten denken om gebruik te gaan maken van LinkedIn. Je kunt dit zelf doen maar je kan ook je LinkedIn uitbesteden.

LinkedIn uitbesteden

Als je hier dus zelf weinig verstand van hebt of je hebt simpelweg geen tijd. Dan zou je kunnen overwegen om dit te laten uitbesteden. Er zijn tegenwoordig tal van bedrijven die deze service aanbieden. Als jij je LinkedIn uitbesteed dan weet je zeker dat het optimale uit jouw marketingbudget wordt gehaald. Een team van professionals zal samen met jouw de doelstellingen op een rij zetten. Daarna zullen ze doelgericht te werk gaan zodat jij deze doelen snel behaald.