mei 21, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Verschillende schoonmaakbedrijven zaandam afgegaan

Zaandam-640Verschillende schoonmaakbedrijven zaandam afgegaan

Er was nood aan de man bij ons thuis, het contract van mijn man zou niet langer verlengd woorden en hij was de grootste kostwinner in het gezin. Ik had wel een ban voor 2 dagen in de week maar meer uren wilden en konden ze mij ook niet geven. Als ik nu niet snel iets zou vinden voor meer uren zouden we onszelf ontzettend snel in de schulden werken met twee kleine kinderen thuis. Ik ben naar mijn werk gegaan maar ze konden niks voor me doen. Er bleef dus nog maar één optie over; solliciteren bij bedrijven om die andere dagen te vullen met werk. Ik wist niet waar ik moest beginnen want in het onderwijs, waar ik voor het gestudeerd, vind je niet veel meer door alle bezuinigingen die gaande zijn. Wat ik wel wist is dat schoonmaakbedrijven nog steeds redelijk goed lopen ondanks de crisis, misschien moest ik die andere drie dagen in de week dan maar gaan schoonmaken. Het maakte me op dit moment niks uit welk werk ik zou gaan doen, als het maar geld opleverde. Ik ben alle schoonmaakbedrijven zaandam afgegaan in de hoop een baan te vinden. Bij de laatste hadden ze nog precies een vacature openstaan voor 3 dagen in de week, ik kon wel een gat in de lucht springen! Ik belde naar huis om mijn man het goede nieuws te vertellen en toen verder hij dat hij ook wat had gevonden voor 2 dagen in de week, ik kon mijn geluk even niet op!