juni 13, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Voor een workshop cocktails maken amsterdam heb ik de site voor jou

logo-headerZoals jullie van mij weten werk ik binnen mijn bedrijf met een goed team. Een van deze redenen is dat ik elk jaar iets leuks doe, dit door de teambuilding beter en beter te laten worden. Wanneer je ook met elkaar omgaat in een ontspannen sfeer werkt dit alleen maar positief door op de werkvloer. Ik geef jullie als advies dan ook mee om dit zelf ook jaarlijks te doen. Je zult zien dat wanneer jij jou werknemers goed behandeld zij ook veel meer voor jou doen.

Zo heb ik laatst een workshop cocktails maken amsterdam gedaan met mijn werknemers. Het was lachen, gieren en brullen. De cocktails vloeiden rijkelijk en iedereen had veel plezier met zijn eigen cocktail shake. Ik heb dit overigens gedaan bij Cocktail Experience, ook een  echte aanrader voor het houden van een leuk personeelsfeest. Ik zal jullie vertellen waarom.

cocktail-training-800x450

Nog betere werksfeer door een paar cocktails

Ik heb via cocktailexperience.nl een basis pakket besteld. Dit pakket houdt in dat ikzelf plus alle medewerkers een cocktail workshop kregen. Dit kon al vanaf 30 euro per persoon. Hier hadden we een eigen zaal voor en alle ingrediënten en vruchten die nodig waren om de bekende drankjes te maken zoals Bloody Mary, Cosmopolitan en Mojito. Iedereen mocht dan ook twee cocktails maken. Wat ook een opties was, is om deze workshop te doen op een boot. Dit leek mij in eerste instantie een mooi plan, alleen worden sommige collega’s nog al snel zeeziek. Maar dit is zeker een leuke optie voor jullie. Ik hoop jullie vandaag weer wat enthousiaster te hebben gemaakt. En wil jij ook een workshop cocktails maken amsterdam dan weet je waar je moet zijn. Heb je nog vragen aan mij? Reageer dan onderaan dit blog.

cocktail-training1-800x450