juli 23, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Waarom jij merknaam registratie moet toepassen!

Niemand houdt ervan om een na-aper te zijn. Niemand wilt graag nadat ze een merknaam registratie hebben voltooid dat er iemand anders met het idee, productontwerp of je eigen verzonnen naam ervan door gaat. We willen allemaal beschermen wat van ons is. Je kunt het beste dus allemaal meteen als je iets verzonnen hebt het meteen bij ons jouw merknaam registratie. Zo ben je er wel van verzekerd dat er geen na-aper er is die jouw dingen steelt. Denk je soms niet was ik maar eerder geweest of denk je niet van dat je meer tijd had om het product beter te bedenken. Bij ons kun je voor elk klein dingetje al patent op aanvragen.

Wij adviseren je over alles

Is het niet fijn om niet voor verassingen te komen te staan. We moeten namelijk het allemaal voor je uitzoeken. Van top tot teen. We hebben speciale systemen in ons bezit die meteen kunnen zien of je er recht op hebt of juist niet. Mocht er toch uit een merknaam registratie gebleken zijn dat jij een na-aper bent, dan kom je op de zwarte lijst te staan. Mocht je hiervan af weten, dan kun je namelijk een boete opgelegd krijgen. Mocht je het echt niet weten, dan kunnen we helaas de merknaam registratie niet voor je voldoen. Dit mag pas nadat is gebleken dat alles in orde is.

Schakel altijd een expert in

Mocht je met een vraag zitten over hoe het proces in elkaar zit. Wij begrijpen dat als je een merknaam registratie hebt voltooid dat je niet echt weet waar je echt recht op hebt. Kom gerust langs bij ons op kantoor, nadat je een telefonische afspraak hebt gemaakt en wij zullen je meer vertellen over jouw merknaam registratie. Wij geven vrijblijvend advies en zullen je op de hoogte houden van je merknaam registratie.