juni 14, 2024

Open Leaks

Zakelijk Direct Website

Webdesign in Venlo

Ben jij opzoek naar een bedrijf die website en webshops ontwerpt en woon jij in de buurt van Venlo?
Mindworkz is een bedrijf die webdesign in Venlo leveren. Wij ontwerpen en ontwikkelen goed resultaat, zo zorgen wij ervoor dat alles goed verloopt en jouw wensen worden vervuld. Wij van Mindworkz zorgen ervoor dat jouw website de juiste uitstraling krijgt en die bij het bedrijf past. met de juiste uitstraling  ontvang jij meer bezoekers die uit eindelijk potentiële klanten kunnen worden.

Webdesign Bureau in Venlo

We zorgen ervoor dat jouw website op het oog aantrekkelijk is voor de klanten. Met de uitstraling hopen wij een positieve reactie van de bezoekers. De bezoekers van de website zullen de website onthouden en zo vaker terug komen voor hun producten of diensten. Wij zorgen dat de website voorziet van ons CMS pakket. Dit houd in dat jij jouw eigen website zeer eenvoudige kunt wijzigen en aanpassen zoals  jij het wilt. Met het CSM pakket kun jij teksten aanpassen, foto’s publiceren, pagina’s toevoegen, video’s plaatsen en nog veel meer. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan doen.
Mindworkz heeft niet alleen klanten in Venlo. Wij zijn namelijk ook actief in andere steden zoals, Limburg en omstreken van Limburg. Daarbij hebben we ook klanten in Venray en Horst. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken mindworkz.nl. Op de website kun je gelijk een afspraak maken en natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.